Sterk borteseier på Knudamyrå

Fredag tok et Forus 2 imot Paradis på Knudamyrå. Et ubeseiret Forus møtte et Paradislag som var vel vitende om at seier ville føre dem til tabelltopp. Paradis har vist sterk borteform i vår, og ønsket å forlenge rekken på tre strake borteseiere.

Startoppstilling(3-4-1-2):
Alex
Jeansi Hasan Mazzi
Diyar Morten Moi Ole
Ali
Sadik Hareth
Benk: Tuncay, Adem, Steve, Kadir og Demirbas

Et tent Paradislag gikk rett i strupen på Forus. Trillet ballen i laget og styrte oppgjøret fra start av. Forus ble tvunget til å slå mye langt, takket være høyt press og målkåte Paradisspisser. Det tok ikke lang tid før Paradis fikk belønning. Capitano Mazzi tok ansvar fra sin midtstopperposisjon, førte ballen fremover på banen og slo en utsøkt stikker med utsiden av foten. Hareth hadde startet løpet sitt perfekt og alene med keeper er han dødelig med sitt venstre ben. Setter ballen under keeper og Paradis tar ledelsen 1-0.

Paradis er i flytsonen for øyeblikket etter tre strake seiere, og det tok ikke lang tid før den andre scoringen kom. Hareth får ballen feilvendt og slår en nydelig ball i bakrom til Sadik. Han har timet løpet perfekt, drar seg til dødlinja og slår inn foran mål, der finner han Hareth som har fullført løpet inn i boks som enkelt bredsider inn 2-0. Dette var Hareth sin sjette scoring denne sesongen. Han har fått tillit fra start de tre siste kampene, og takket for det med to scoringer i hver av dem. Dermed er han toppscorer så langt denne sesongen.

Når et lag er i flytsonen fungerer vanligvis det meste, og det var en slik omgang for Paradis. Forus hadde omtrent ikke en eneste mulighet og en tredje scoring lå i luften. Sadik hadde løpt og løpt hele omgangen og skulle til slutt endelig få lønn for strevet. Det høye presset gav utteling og Sadik vinner ballen fra en av Forus sine stoppere. Han setter på turboen og spurter mot mål, fra ca. 16 meter drar han til, skuddet går via en motspiller og daler nydelig i mål bak en utspilt Foruskeeper. 3-0 og mye godt spill smakte godt ved sidebytte.

I pausen ble gutta enige om å fortsette å la ballen gå på få touch og la Forusspillerne løpe i mellom. Paradis fortsatte å styre kampen, men Forus gjorde et par endringer og virket farligere. Etter stillingskrig et stykke ut i omgangen, hvor begge lag hadde hatt et par muligheter, fikk Forus reduseringen sin. Ballen slås inn i feltet hvor Forusspilleren får lagt ned ballen og avsluttet forbi Alex i Paradisburet.

Heldigvis holdt gutta roen og fortsatte med sitt spill. Etter å ha sløst et par muligheter kom til slutt den fjerde scoringen. Moi drar seg elegant fri på venstre siden, slår inn foran mål hvor innbytter Mazlum Demirbas enkelt bredsider ballen imål. 4-1 og kampen er punktert.

Det ble litt action i sluttminuttene, først reduserer Forus enda en gang, etter at Jeansi lager straffespark. Alex går riktig vei, men når akkurat ikke ballen. Like før dommeren skal blåse av kampen bestemmer Moi seg for at nok er nok. Får ballen, drar av et par mann og setter den enkelt i det lengste hjørnet. En fantastisk enkeltmannsprestasjon og en verdig måte å avslutte en brilliant kamp. 5-2 endte det altså til slutt, og Paradis topper nå en jevn gruppe. En svak start på sesongen har blitt rettet opp med fire strake seiere!

Kapteinens ord:
Vi ble enige om høyt press i de første minuttene og det ga uttelling. 3 mål på under 30 min mot forus og gausel er veldig imponerende. Gutta jobber hardt og det er ingenting å si på innsatsen. Vi legger oss kanskje litt ned på i 2 omgang og slipper forus litt mer inn i kampen, men alt i alt så har vi kontroll og styrer inn seieren. Deiligt å være på første plass.

Spillerbørs:
3 poeng går til Sadik. Fantastisk innsats, løper utrettelig og krydrer dette med en flott scoring og en ferdigscoret assist.
2 poeng får Capitano himself. Mazzi leverer en bunnsolid defansiv kamp og serverer I tillegg en utsøkt assist.
1 poeng Hasan. Styrer skuta fra rollen som den midterste av de tre bak. God med ballen og sterk I duellspillet.

Kommentarer

comments