Etter tap i serieåpningen, var det et revansjelystent Paradislag som tok turen over bybrua for å spille hatkamp mot Hundvåg 2.

Lagoppstilling(4-1-2-1-2):

Alex
Jeansi Sipan Hasan Diyar
Mazzi
Morten Ole
Ali
Sadik Demirbas

Paradis og Hundvåg 2 har over de siste årene blitt en slags hatkamp. Flere spillere har gått mellom klubbene, og kampene mellom klubbene var avgjørende i opprykks sesongen fra 7.divisjon. De siste sesongene har det vært jevne, tøffe kamper mellom klubbene med ulike utfall. Guttene ville i denne kampen både revansjere tapet på denne i fjor og heve seg etter tapet i serieåpningen.

Og det var Paradis som kom best i gang. Etter en litt rolig åpning, hvor Paradis kontrollerte og dominerte ballinnehavet, kom scoringen etter et kvarters spill. En feil i Hundvåg forsvaret gjorde at ballen falt perfekt for Sadik, fra 23 meter hamret han til på volley og ballen føk inn oppe i det venstre hjørnet for Hundvågs keeper. Om du ikke var tilstede og fikk være vitne til det nydelige målet er du uheldig. Det er nemlig svært tvilsomt at Sadik noensinne kommer til å score et like vakkert mål i resten av sin karriere. Paradis fortsatt å dominere kampen, og ikke lenge 1-0 scoringen presset de fram en ny feil i Hundvåg forsvaret. Mazlum Demirbas brøt en fæl tversoverpasning, holdt hodet kaldt og lobbet vakkert inn 2-0 over en utrustende Hundvågkeeper.

Med en tidlig 2måls ledelse, kunne Paradisgutta senke skuldrene litt. Kanskje sank de dem litt for mye. Noen minutter senere kom nemlig reduseringen. Hundvåg slo en lang ball inn i feltet, Paradis maktet ikke å få klarert den og en Hundvågspiller kriget ballen i mål og plutselig var forspranget halvert. Stillingen holdt seg til pause.

Andre omgang var lenge en stillingskrig. Paradis hadde god kontroll og Hundvåg slet med å skape store muligheter. Mot slutten måtte hjemmelaget gamble litt mer. Dette skapte store rom og overgangsmuligheter for Paradis. Både Adem og Steve kom alene med keeper, men en god Hundvågkeeper avverget begge forsøkene. Hareth hadde også et par frispark fra distanse, men også på disse hang Hundvågkeeperen med på notene.

Hundvåg klarte aldri å sette et skikkelig press på Paradis som tilslutt kontrollerte inn seieren. Sesongens første trepoenger er et faktum, og det at den kom i hatkampen mot Hundvåg 2 vil gi guttene en vitamininnsprøyting med selvtillit til resten av sesongen.

Denne sesongen vil det deles ut poeng til de tre spillerne som viste best innsats i kampen. Trenerne mente egentlig at dette var en skikkelig lagseier hvor alle burde få poeng, men tre spillere markerte seg litt ekstra. 3poeng gikk til kapteinen Mazlum Yilmaz, 2 poeng til Sadik og et poeng til krigeren Sippan aka. Per Mertesacker.

Neste kamp er mot Havørn 2 på Midjord onsdag 29. April kl 20:00. Vi håper våre fans igjen stiller og støtter guttene mot 3 nye poeng. Vell møtt.

Kommentarer

comments

Legg igjen en kommentar