Både Paradis og Havørn 2 gikk målløse av Midjord på onsdag. Paradis var det beste laget og skapte nok av muligheter, uten at de klarte å få ballen i nettet.

Lagoppstilling(4-1-2-1-2):
Alex
Jeansi Sipan Mazzi Diyar
Moi
Morten Ole
Ali
Demirbas Sadik

Benk: Alvaro, Hareth, Zekki, Steve, Adem

Paradisgutta fikk seg en positiv overraskelse i garderoben før kampstart. Mohamed Abu Nima er spilleklar etter overgangen fra spill i 4.divisjon med Buøy. Dette er Moi sin tredje periode i klubben. Han har vært med klubben omtrent gjennom hele oppkjøringen, og tok for litt over en måneds tid siden over treneransvar i klubben sammen med Ilyas. Nå skal han hjelpe til både på treningsfeltet og på banen.

Selve kampen ble dessverre en skuffelse for gutta og fansen. Selv om det muligens var den beste, totale forestillingen laget har vist i 2015, maktet de ikke å overliste en dyktig Havørn keeper. Det ble en dag hvor alt stemte fram til den siste pasningen eller i avslutningsøyeblikket. Innsatsen til guttene var det ikke noe å si på. De kjempet til siste fløytesignal og dominerte banespillet, men dessverre uten tellende resultater. Laget tar med seg det positive fra kampen, og vil bygge videre på prestasjonen. Tilbake på treningsfeltet bygger vi videre på fundamentet som er lagt i vinter, og forsøker å finpusse og bli bedre blant annet på siste tredjedelen.

Kapteinens ord:
Vi spiller en bra kamp hvor vi har ballen den meste tiden, men etter hvert blir vi stresset og begynner å gjøre ting vi ikke skal. Og dette fører igjen til at vi ikke får det målet vi fortjener. Synd det ender opp uavgjort! Seier hadde smakt godt i denne kampen.

Hver kamp skal altså tre spillere belønnes med poeng. I denne kampen blir Moi tildelt tre poeng for sin dominerende innsats, ro og tilstedeværelse på banen. To poeng går til Jeansi for sitt solide backspill, og et til kaptein Mazlum Yilmaz for hans solide innsats som stand-in midtstopper

Neste kamp er mot Madla 2, onsdag 06.05 kl 20:00 på Midjord. Det var kjekt å se at mange stilte opp for å støtte oss mot Havørn og håper enda flere tar turen til neste kamp.

Kommentarer

comments