Tap for Paradis etter nok et sjansesløseri!

Paradis svake hjemmeform fortsatte i oppgjøret mot Madla 2. Selv om Paradis var det klart beste laget på Midjord var det Madla 2 som fikk med seg 3 poeng fra kampen. Effektivitet foran boksen ble avgjørende da den tredje strake hjemmekampen i 2015 nok en gang endte uten seier.

Lagoppstilling(4-1-2-1-2):
Alex
Jeansi Sipan Hasan Diyar
Moi
Mazzi Ole
Zekki
Steve Demirbas
Benk: Avaro, Hareth, Adem, Sadik og Ali

Kampen startet på verst tenkelig vis for Paradis. To svake balltap førte til kontringer og 0-2 i sekken før 20 minutter var spilt. 0-1 kommer etter at Madlas raske spiss kommer seg fri like utenfor 16metern og curler ballen i det lengste hjørnet. 0-2 etter en lærebok kontring av bortelaget. Et svakt balltap av Paradis blir hardt straffet når Madla ruller opp på venstre. Innlegget er perfekt på bakre stolpe hvor de sklir inn 0-2.

Etter dette handlet alt om Paradis. Moi rekker å prøve seg på et skudd fra rundt 18 meter som går like over før han måtte kaste inn håndkle med en skade. Deretter kommer skadene på rullende bånd. Blant annet har Steve en avslutning i stolpen og Ole misser alene med keeper etter et fantastisk gjennomspill fra Zekki. Paradis lar ballen gå fort og på få touch og er svært nære redusering før sidebytte uten hell.

I pausen får gutta beskjed om å fortsette med det samme trykket og spille på få touch så ville mulighetene og scoringene komme.

Det gjorde gutta, mulighetene kom på løpende bånd etter nydelig angrepsfotball. Paradis dominerte kampen fullstendig, men slet fortsatt med uttellingen. Sadik kom inn ikke lenge etter pause og tilføyde enda mer fart i angrepet. Og det var nettopp Sadik som satte opp den første reduseringen. Han blir spilt løs i boksen av Ole og avslutter mot det lengste hjørnet. Madlas keeper gjør en god redning, men den blir forgjeves når Steve enkelt kan sette ballen i det åpne buret på returen. 1-2 og det er kamp igjen.

Kampen forsetter i samme stim. Paradis dominere, men mangler litt på siste tredjedelen. For et par uker siden scoret Sadik kanskje karrierens flotteste mål. I dag leverte han nok en vakker scoring, selv om det denne gangen muligens ikke var helt planlagt. Han ble spilt fri ute til høyre og skal løfte ballen inn i boksen. Ballen går i en vakker bue og inn i det lengste hjørnet bak en forfjamset Madlakeeper. 2-2 og nå var Paradisgutta virkelig i siget.

Mål endrer kamper og i det øyeblikket Paradis tror at de skal jage 3-2 får de en i fleisen. Et nytt svakt balltap på midtbanen fører til kontring imot. Madlas hurtige spiss får avsluttet inne i 16meteren og en uheldig Alex glipper ballen i mål. 2-3 og nå måtte gutta virkelig jage på for poeng.

Paradis presset på resten av kampen og ble muligens snytt for ikke mindre enn 2 straffespark, men måtte til slutt gå slukøret i garderoben uten poeng. Oppgjøret ebbet nemlig ut med 2-3.

Etter kampen vakte det skryt fra motstanderen. Både spillere og trenere fra Madla 2 innrømmet at de hadde vært heldige som fikk med seg 3 poeng og at dette hadde vært den hardeste kampen til nå i år. Man kunne se frustrasjonen og skuffelsen hos alle med hjertet i Paradis, både spillere, trenere og tilskuere. Laget fulgte opp og spilt enda bedre enn forrige kamp, men fikk fortsatt ikke med seg poengene de fortjente.

Kapteinens ord:
Vi spiller fin fotball, men er ikke effektive nok foran mål. Madla derimot setter de få sjansene de har og gjør det vanskelig for oss å ta de igjen selv om vi har overtaket på kampen. Vi henter inn 2-0 med 2 fine mål, men så slipper vi inn et mål som vi ikke skal slippe inn, og da står det plutselig 2-3 til Madla. Jeg har troen på at neste kamp vil bli helt annerledes. Et lag kan ikke spille så bra og ikke vinne. Det blir seier mot Siddis 2

Denne kampen var det undertegnede, Ole som fikk 3 poeng for sin innsats og prestasjon på midtbanen. Steve var tilbake fra start som spiss etter å hatt to glimrende innhopp i det siste. Han leverte varene med scoring og leverte en glimrende prestasjon fremst i angrepet og får derfor 2 poeng. En aldrende Zekki fikk muligheten fra start og holdt (utrolig nok) ut i 90 minutter. Hans kloke fotballhode og kreativitet var av en viktig del av den dominerende forestillingen og får derfor med seg 1 poeng.

I helga har gutta gjort en fantastisk dugnads jobb. Både i Kongeparken på landstreffet for russen og på Finnøy for Statens Vegvesen har gutta jobbet for å samle inn penger til klubben. Veldig bra.

Neste kamp er på bortebane mot Siddis 2 fredag 15.05 kl. 1900 på Siffen. Her skal gutta forhåpentligvis legge den skuffende hjemmeformen bak seg, og tar sikte på 3 poeng.

Kommentarer

comments