Paradis fortsetter den gode borteformen!

Etter to strake hjemmekamper som kun gav et fattig poeng, reiste Paradis seg i bortemøtet med Siddis 2. Sesongens andre bortekamp, gav sesongens andre trepoenger.

Lagoppstilling(3-4-1-2):
Alex
Jeansi Hasan Mazzi
Adem Morten Moi Ole
Ali
Steve Sadik

Benk: Alvaro, Mazlum Demirbas, Hareth og Tuncay

Etter å ha hatt suksess med 3-4-1-2 når de har lagt om til denne formasjonen de siste par kampene, kjørte Paradis ut slik fra start i denne kampen. De fikk tidlig kommandoen i kampen og dominerte banespillet. Det gikk derimot nesten 25 minutter før Paradis endelig fikk hull på byllen. Etter flere nesten muligheter, og avslutninger som både var nære og som var på vei til Sandnes skulle den første scoringen til slutt komme. Sadik blir fint spilt fri av Adem og en Siddis forsvarer må ty til ulovlige midler i egen 16meter, utfallet av det er såklart straffespark. Ali var sikkerheten selv fra 11 meter, og satte ballen lavt utenfor keepers rekkevidde i det venstre hjørnet. Paradis fortsatte med sitt spill og Siddis slet med å komme til muligheter.

Like etter halvtimen var passert skulle den andre scoringen komme. Etter å ha forsøkt med tiki-taka gjennom hele kampen, bestemmer Morten seg for at nok er nok. En utsøkt pasning i bakrommet gjør at Steve enkelt kan sette ballen forbi en Siddiskeeper på bærtur. «Route-one-scoringen» gav Paradis total kontroll over oppgjøret før siddebytte. Like før pause får Moi en gigantisk mulighet til å legge på til 3-0 og drepe kampen, men makter dessverre ikke å overliste Siddiskeeperen etter et flott raid, og Paradis går i garderoben med 2-0 ledelse.

Siddis tar seg opp og er nære en redusering tidlig i andre omgang, før Moi tar ansvar. Etter et hurtig frispark fra Sadik, tar Moi med seg ballen fra egen banehalvdel og setter sikkert inn 3-0 i det lengste hjørnet og kampen virker punktert.
Paradis gjør så en del bytter og formasjonsendring, og begynner å gjøre det vanskelig for seg selv ved å ikke la ballen gjøre jobben. Dette inviterer Siddis inn igjen i kampen. Reduseringen til 1-3 kommer etter en innøvd corner variant, hvor Paradis spillerne ikke er helt våkne og en avslutning fra 16 blir styrt i mål fra 5 meteren. Sidds fortsetter å legge press på Paradis med sin fysiske spillestil, og ikke lenge etter kommer 2-3 når et innlegg ikke blir klarert og ballen faller i beina på en Siddis spiller som triller den i det lengste hjørnet.
Siddis forsøker å fortsette presset, men blottlegger seg litt bakover. Dette skaper store rom og overgangsmuligheter for Paradis. Etter en del, gjerne feilaktige, offside avgjørelser kommer punkteringen til slutt. Innbytter Mazlum Demirbas triller vakkert igjennom til Hasan som er blitt flyttet opp som spiss. Han drar av to forsvarer og keeper, før han setter ballen i det åpne målet til 4-2 og dreper kampen.
Det siste kvarteret har Paradis god kontroll og kontrollerer inn sesongens andre trepoenger

Kapteinens ord:
Jeg er fornøyd med 3 poeng, men jeg er ikke fornøyd med kampbildet. Vi leder 3-0 og skal klare å spille ball og sikre inn denne seieren, men så slipper vi inn 2 kjappe mål og det står 3-2- Vi har haugevis med sjanser, men er nok en gang ikke seriøse eller effektive nok til å sette disse. Heldigvis får vi 4-2 målet og kan ro inn seieren. Fortsatt et par hakk til toppformen, men den kommer.

Spillerbørs:
3 poeng for denne kampen får Morten. Fantastisk innsats på midtbanen, nydelig assist, og er en av de som prøver å få laget til å roe ned og trille når vi blir stresset og slipper Siddis inn igjen i kampen. 2 poeng går til Alex som styrer forsvaret veldig bra, og er ute og sweeper glimrende på et par farlige gjennomspill. Det siste poenget får Hasan. Spiller en solid kamp som midtstopper og når han blir flyttet frem som spiss, avgjør han kampen med en flott scoring.

Kommentarer

comments