Storseier på Santiago Kvernabeu!

Et Paradislag som var tente og klar fra start valset over Sunde 2 på tirsdag. Guttene stoppet ikke før det stod 0-7 på tavla, og det kunne vært mer. Paradis var nærmere både 10 og 11 scoringer enn det Sunde var en redusering.

Lagoppstilling: 3-4-1-2
Alex
Jeansi Hasan Mazzi
Adem Morten Moi Ole
Demirbas
Steve Hareth

Benk: Kadir, Diyar, Sadik, Espen og Tuncay

Paradis fortsatte med suksessformelen fra forrige kamp, 3-4-1-2. Det ble ikke gjort store endringene på laget, men benken begynner å bli sterkere, med flere spillere tilbake fra skade. Vi kan registrere at både Kadir og Espen gjorde comeback etter lengre skadeavbrekk.

Fra første spark på ballen kunne vi se at gutta var tente. Det tok ikke mange minuttene før de skapte sin første mulighet, og ikke lenge etter kom den første scoringen. Ole blir spilt flott gjennom på venstrekanten, drar av et par mann og legger, etter læreboka, 45 grader ut til Steve som enkelt kan bredside inn åpningsmålet. I dag var laget bestemt på at de ikke skulle slippe seg nedpå slik de gjorde sist og kjørte på videre for flere mål. Den andre scoringen kom ikke lenge etter. Morten slår en corner inn i feltet som Moi enkelt, med nesen(?), setter i mål. Paradis dominerte oppgjøret og gav ikke Sunde noe rom eller tid før de var presset. Etter å ha vært nære på ved et par anledninger kom den tredje scoringen. Nok en gang er det fra venstrekanten det kommer. Moi slår gjennom Ole som drar av en mann og stormer framover, kommer seg til dødlinja og slår flatt inn foran. Der kommer Hareth og sklir inn ballen i mål. Veldig hyggelig å se Hareth, som har kjempet seg tilbake fra en korsbåndsskade, få tillit fra start og kunne krone dette med scoring. Like før pause fikk han en til. Det hele starter med at Adem slår en flott stikker til Morten, som uselvisk prøver å servere Hareth. Den pasningen blir brutt av Sunde forsvaret, men Hareth plukker opp andreballen. Slår den ut til Ole som forsøker å finne Morten foran mål, men innlegget går hele veien over til Adem igjen. Han slår et perfekt innlegg hvor Hareth knuser Sundes keeper i duellen og header vakkert inn sitt andre, og Paradis sitt fjerde. Med total dominans og firemålsledelse til pause var det godt humør blant spillerne under pausepraten.

2. omgang fortsatte i samme stil. Paradis dominerte, men Sunde stod noe høyere med laget og gjorde noen taktiske endringer som gjorde det litt vanskeligere å trenge gjennom. Sadik kom inn for Hareth 10-15 minutter ut i omgangen og brukte ikke lang tid på å markere seg. Vi har denne sesongen fått for vane å se Sadik score perlemål, men denne gangen var det av den noe heldigere sorten. Han blir spilt nydelig gjennom av Moi, og forsøker vell egentlig å curle ballen i det lengste hjørnet. Han bommer derimot totalt på ballen og den triller inn til keeper, som på utrolig vis klarer å fomle ballen i eget nett. Men men, mål er mål og 0-5. En del bytting og stor ledelse tar noe av gløden ut av laget, men det skulle allikevel komme to scoringer til.

Laget står høyt og vinner ballen tilbake etter et Sunde kast, Moi får ballen like utenfor 16meteren og curler den nydelig, utenfor keepers rekkevidde, via tverliggeren og i mål. Dette var Moi sin tredje scoring etter comebacket, som gjør at han topper toppscorerlisten sammen med Steve og Sadik. Punktum fikk Espen sette i sitt comeback fra skade. Paradis ruller opp på høyrekanten og ballen blir bare delvis klarert ut til Espen som kontant smeller ballen i det nærmeste hjørnet og 0-7. De siste minuttene triller Paradis og Sunde makter aldri å sette Alex på noen prøver. Den andre strake seieren og sesongens tredje strake borteseier er et faktum. I neste kamp venter et av topplagene, Vaulen 2 på Midjord onsdag 03.06 kl 2000, vel møtt.

Kapteinens ord:
Vi viser hva vi er i stand til når det kommer til trilling av ball. Vi er såpass gode til dette at vi hører til og med at Sunde spillerne sier at de ikke orker å springe etter ballen. Å spille fin fotball har alltid vært Paradis sitt fremste mål, og jeg som kaptein blir glad når jeg ser at vi får dette til! Men vi har enda litt mer å finpusse på. Ser frem til neste kamp mot Vaulen.

Spillerbørs
3 og 2 poeng for denne kampen går til midtbaneduoen Moi og Morten. 3 poeng til Moi og 2 til Morten. De dreper kampen med å dominere midtbanen med løpskraft og duelstyrke samt å strø om seg med baller. Moi leverer 2 mål og 1 assist og det sier vell sitt. Morten løper nærmest et maraton og legger ned en fantastisk innsats sentralt. Det siste poenget går til undertegnede, Ole. Full kontroll defansivt på sin side, og kommer på løp, på løp offansivt, spesielt i første omgang, hvor han også leverer 2 ferdigscorede assist.

Kommentarer

comments