Paradis FK slår til med nokk en seier. Denne gangen gjestet vi Siddis 2, og resultatet ble hele 0 – 13 til Paradis. Vi drar på besøk til Hundvåg på Torsdag, og da var Siddis kampen en meget god general prøve før den viktige kampen mellom Paradis Fk og Hundvåg 2.

Forrige Tirsdag var vi på beskøk hos Siddis 2 på siffen. Kampen endte med en svimlende 0 – 13 seier til Paradis, og når ser laget frem til å møte Hundvåg førstkommende Torsdag.

Paradis mot Hundvåg er allitd et fyrverkeri av en kamp. Vi spillte mot Hundvåg gutta to ganger forrige sessong, og de var uten tvil det beste laget vi møtte på den sessongen. Begge kampene endte med uavgjort, og nå er begge lagene sugne på en seier. Mange av spillerene på Paradis har en fortid i Hundvåg, og de ser frem til å treffe gamle kjenninger.

Hundvåg er også et lag som vi har veldig stor respekt for. Paradis gutta har mange venner og bekjente som spiller på Hundvåg, og dette vil bare gjøre kampen på Torsdag ekstra spesiell.

Vi håper så mange så muligt kan stille opp, og  heie oss frem til nokk en seier! :)

Kampstart: Torsdag 12/6

Klokken: 20.30