Her er en kort oppsummering på sesongoppkjøringen så langt! Oppkjøringen hos Paradis FK startet 14 Januar. Det har blitt kjørt to fotballtreninger og en kondisjonsøkt i uken med mangekjemper Ove Lindekleiv.
Det har vært mange prøvespillere innom i år, og på enkelte treninger har vi vært over 25-27 spillere! Det er stor konkurranse i laget ettersom våres trenere Ilyas og Zekki har sagt at A-lags troppen skal være på 18 mann.
Vi har spillet 4 treningskamper til nå og det har blitt tap mot Bjerkheim, Figgjo og Titan, mens det ble seier mot Buøy 2. Som sagt så er det i disse kampene at spillerne for spilletid for å vise at de er verdige en plass i A-lags troppen. Så vi håper på at de fleste har gjort det bra! A-lags troppen blir tatt ut fredag 06 mars!

En annen ting vi kan nevne er at etter 4 år som offisiel klubb, har Paradis FK klart å tilby spillerne sine treningsleir! Treningsleiren blir fra 21-28 mars nede i varme Tunisia. Vi har hørt rykter om at spillerne gleder seg ekstremt til dette!

Også kan vi nevne at Paradis FK har fått på plass ett 7er lag, hvor det har blitt vist mye interesse! Paradis vokser sakte men sikkert:)